Iako je ceo sajt na engleskom jeziku, odlučio sam da napravim i deo gde ću da ponešto objavim i na srpskom. Teme koje ću da obrađujem ovde nisu vezane samo za muziku i DJ posao ili hobi, ovde pišem šta god mi padne na pamet.

Počeo sam da snimam video dok biram muziku za moje nove DJ mikseve. Poenta je da se tako teram da brže biram numere.... saznajte zašto

Nekada davno kada sam radio na radio stanicama, znao sam sve pesme koje sam puštao u etar napamet, imena izvođača, kad je pesma nastala, zanimljivosti vezane za nju. Danas više ne. I dalje vrtim muziku na radiju, ali je koncepcija drugačija...

Nakon deset dana upotrebe FiiO BTR3 Bluetooth pojačala tj.risivera za slušalice, imam veoma pozitivno mišljenje o ovom malom ali moćnom uređaju. Izgled i funkcionalnost su besprekorni, a baterija traje mnogo duže nego bilo šta što sam do sada koristio, čak tri puta duže! Zvuk je do jaja.

Odrastajući uz House muziku mislio sad da će u jednom momentu postati popularna kao što je bio Pop/Rock, Dance, ali to se nikada nije desilo... Zašto?

Tražeći kvalitetan Bluetooth adapter za moje "žične slušalice", našao sam preteranu malu spravu, tj. HiFI uređaj na baterije koji je takođe i malo pojačalo za slušalice, u pitanju je naravno Fiio BTR-3

Industrija slušalica je u piku, nikada nije bilo ovoliko modela na ponudi, i situacija postaje sve komplikovanija! kako izabrati slušalice za vaše uši.

Pričam o tome kako sam se navukao na House muziku, i kako je slušam i dan danas nakon više od 25 godina. Počeo sam tako što sam snimao "stranu" muziku prijateljima koji su želeli da čuju nešto novo, neki novi zvuk.

Mnoge kolege DJ-i ne poštuju neka pravila u DJ miksu, a jedno od njih je da nikada ne puštate muziku glasno do te mere da LED displej počinje da "pali" crvene LED diode. Razlog je jednostavan, na izlazu vas uvek čeka distorzija, najgore izobličenje u zvuku!

Da li će veštačka inteligencija zameniti većinu Disk Džokeja koji puštaju uglavnom "standarde" i samo "hitove". Koliko vremena će proći pre nego što vlasnici klubova i lokala "provale" najnoviji softver koji će im posao napraviti lakšim, tj. sa kojim će smanjiti troškove?

Skoro svake druge nedelje YouTube mi blokira (izbriše) po jedan DJ miks sa mog kanala, tj. ljudi više ne mogu da ga slušaju ikada! I pre mi se ovo dešavalo, ali je to bilo jednom u pet meseci a sada svake 2-3 nedelje. Bedak. Jednog dana neće više biti DJ mikseva na YouTubu, a taj dan dolazi uskoro...